syukri versi syukri oku
.
.
kalau korang tak tahu..adik ni korang ingat normal atau oku?? tag kawan pempuan korang yg single.. sbb adik syukri ni single lagi.. umor 20tahun..😬😬 .full vedio ada di yutube saya tv terlajak laris mcm mana susah ye nak buat vedio ni utk dia faham apa arahan abg sampai abg dah baik giveupp🤣🤣
.
.
#datoaliffsyukri #santai #youtubeterlajaklaris #aslegacy #aliffsyukri

695

20

  • @wardahyaacob 14 July, 2019

    Mcm adik dato jaaa..muka nak sama la😆

  • @annurfatihah_ 10 July, 2019

    @msyiabdullah

  • @norhashlinda1 10 July, 2019

    Muka same lah

  • @ikansupit 9 July, 2019

    Lawak lakkkk tgk😂😂

  • @ika.syafika.7330 7 July, 2019

    Muka mcm adik beradik je.ingt kan adik dato td.

  • @puteri.swetie 7 July, 2019

    Seiras...moga murah rezeki dato sekeluarga...aaminn

  • @maizatul67 7 July, 2019

    Mcm kembar..😍

  • @prettyzannezinta 6 July, 2019

    muka sama la

  • @normas_idayu 6 July, 2019

    apa tajuk lagu ni dato

  • @geehambamu 6 July, 2019

    Muka dia sama macam dato..

  • @hamba1811 6 July, 2019

    😂✌

  • @azlina_7618 6 July, 2019

    Muka dia samalh macam Dato,

  • @wayne_slimdollz_aslegacy 6 July, 2019

    😍comey

  • @as_legacy_melaka 6 July, 2019

    ❤️❤️❤️❤️❤️

  • @as_legacy_melaka 6 July, 2019

    Alhamdulillah... Semoga adik tu happy. Murah rezeki dato happy kn dia.

  • @mirul.hafiz92 6 July, 2019

    Tahniah best dato ambil la budak tu berkerja dalam syarilat dato pekerja am.. msti best.

  • @norizankasih 6 July, 2019

    BESTLH DATO ..

  • @djumabatek 6 July, 2019

    Kesiann dato