Hasil sharing #bizziboddy mula2 saya minum saya turun 2 kilo lepas kakyang tanya betul ke jadi ni..dia pun cuba kami tak berhubung berberapa minggu tetiba dia mesej ina kakyang dah turun 7 kilo muka pun dah shape ..
Perghhh dah macam Angelina Jolie kakyang 😄
Sapa nak kurus cepat cepat minum bizziboddy kena minum hari hari sehari sekali selepas minum pagi
Produk terbaik dari @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris
Jangan marah kak yang ina share pic ni 😀
Benda baik apa salah kongsi rahsia

Subang Jaya

1,624

0