Ramai yg x suka dgn perkataan 'BUNCIT' btl ke btl?
.
Perempuan ke lelaki ke sama je semua x suka buncit kan. .
tp korg tau x knp punca jdi buncit ni? mesti x tau kan,
.
punca perot buncit ni adalah sbb sistem pencernaan korg x bagus, beron pon 2 hari sekali je mana boleh, kalau boleh hari2 korg kena beron. Yes ada yg mengadu saya ni susah beron lah'.
.
ha...itu lah dia punca perot buncit. Susah beron tu x baik utk diri korg tau. So if korg dah memcekek di siang hari malam sebelum tido wajib bancuh 1 sachet #BellaSqueez guna air sejuk, peh.... sedap siot rasa ribena ais hokey. .
Esk pagi cnfm korg akan rasa nak beron & sgt mudah nak beron tak yah nak teran2 tau, beron korg jdi smooth je 😁. Sgtw membantu supaya x jdi sembelit paham ke paham 😋
.
sudah2 now korg g bancuh cepat sblm tido hokey 😉
.
1 box ada 10 sachet.
.
if berminat meh tekan je link wasap ni hokey
.
📲http://www.wasap.my/60173592573/bellasqueez
📲http://www.wasap.my/60173592573/bellasqueez
📲http://www.wasap.my60173592573/bellasqueez

#bellasqueezoroginal
#bellasqueezhq
#bellasqueezofficial
#bellasqueezselangor
#bellasqueezklang
#bellasqueezshahalam
#detox
#letsdetox
#atasimasalahperotboncit

0

0