Apabila kakak terjah @melissaazmi ambik stock tapi kami sembang pasal make up #aslcosmetic ... Maka lambakkan make up itu telah pun kakak cuba semuanya ye...semuanya best.. Kakak dah pakai setting spray, easy eyebrow pencil, satin finishing foundation, line smoothing concealer...ehhh byklah lagi. Setakat ni 3,4 org dah pakai katanya best. Mandian bidara sgt habis ye 120botol dtg kakak sempat grab 30botol sebelum ni pun habis, ada saki baki je ni. Siapa nak cpt2 sbb mmg kalau siapa dah mandi dgn mandian bidara akan tahu semangat lain dlm dirinya selepas tu...byk testimoni duk beratur nak masuk nihh..Tp xsempat lagi nak share..
.
Nak ORDER ? Nak tanya ?
Boleh klik terus link wassap untuk info lanjut 👌
www.wasap.my/60162071983/BizzBoddy
.
hari-hari ada COD & POS (SM & SS)🚛
.
#aslegacytaiping
#aslegacy
#aslegacyperak
#aslegacymalaysia
#datoalifsyukriterlajaklaris
#terlajaklaris
#baazarpaknil
#sayajual
#sayanakkurus
#sayanakcantik
#igperak
#igtaiping
#bizziboddy
#bizziflush
#bizzibodyperak
#sayanaksihat
#cantik
#produkviral2019
#bidara
#mandianbidara
#bidaraaslegacy
#datinshahidahdherbs
#datoaliffsyukri
#pucukharumnita
#bizziboddycontourcream
#aslcosmetic
@ybshafek

5

0