Posted @withrepost@aslegacybrunei.official Book your now...
$30 je
.
sedutt dan terus slimm
.
.
#bizzyboddy flush ni memang best sebb rasa dia sedap dan dlm 3-5jam terus senang terberak dan rasa x memulass.. smua lemak dan lendir keluar mcm air paip time berak.. dan perut kempes dan badan boleh slim dlm masa 3-6hari.. siapa nak try?? harga x mahal pun tpi insyllah mujarab
. . .

kalau nak beli korang boleh komen di ruangan komen “nak beli” nanti team sy balas satu2 utk menghntarya kepada anda .... utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat as.legacymalaysia

2

0