korang rasa apa anak2 abg pikirkan??? sila komen di bawahπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»ni baru teaser .. full vedio ada di tvterlajaklaris utk korang tengok apa yg terjadi 😬😬
. .
.
abg nampak happy tapi adakah korang tahu abg juga ada 1001 masalah.. bagi abg .. kenapa perlu sedih kalau boleh bergembira.. lets start kerja smua dgn penuh gembira.. abg nak kuat naikkan bisnes abg ..siapa nak join bisnes abg boleh dm @aslegacymalaysia.official
@aslegacymalaysia.official @aslegacymalaysia.official modal utk join rm100 jee utk startingπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 tag kawan korang yg tgh down skrg ni biar dia happy tgok vedio ni😬😬 .
.
baju abag,seluar dalam, seluar dan cup smua bernilai lebih dari 10k hasil bisnes online abg okey.. soo kalau nak berjaya mcm abg boleh cepat2 dm okayy😘😘
.
.
#datoaliffsyukri #youtubeterlajaklaris #aslegacy #aliffsyukri #berjaya #business

325

25

  • @purplesuryani 9 July, 2019

    Ala mina geram la tengok mata tu

  • @aman_iman86 9 July, 2019

    😣😣😣

  • @mirza_hall 8 July, 2019

    Seluar tu baru harga rm 99 enggit je

  • @mirza_hall 8 July, 2019

    Sy pon ada la dato oiii

  • @mirza_hall 8 July, 2019

    Ala dato seluar tu bli kat zara ke

  • @ieta_curtain_collection 8 July, 2019

    Meena muka blur je kikiki

  • @lizsalizah_cpenjual_kosmetik 8 July, 2019

    😍😍😍

  • @okeyhh_lip 8 July, 2019

    Perghhh dato ni multi tasking...serba boleh...πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • @shidahsenin_7 8 July, 2019

    Meenaa cute girl

  • @nicholesha78 8 July, 2019

    Nak join. Bleh dm saya x? Tq😊

  • @bundaeka23 8 July, 2019

    πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚mina baru bangun tidur ye muka blur jer

  • @malay_postnatal_remedy 8 July, 2019

    πŸ˜‚

  • @intan_shopee_ 8 July, 2019

    Amena blur jer muka.. what happen ??

  • @mommypapaboutique 8 July, 2019

    meena pening tgk abah 🀣🀣

  • @liezaliza 8 July, 2019

    πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • @tiara_catalina 8 July, 2019

    Dia org fikir mcm mna nk join sekali.....heheheπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • @ybhafeez 8 July, 2019

    πŸ‘

  • @ybhafeez 8 July, 2019

    πŸ‘

  • @aiis73 8 July, 2019

    From Singapore can join in?

  • @malikanjoe 8 July, 2019

    Hehehe kelakar lah Dato

  • @noralina_alias 8 July, 2019

    πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • @lingkow4 8 July, 2019

    Dato boleh jadi superstar