💪WANITA TERHEBAT BIASANYA MEMILIKI 3 PRODUK POWER NI ❤ ● ROYAL V (💰 RM60 )
"JUS HORMON'' terbaik dari JAMU RATU MALAYA. Adunan lengkap 17 jenis herba antaranya akar perapat! khusus untuk merangsang hormon wanita, meninggikan sistem ketahanan tubuh melawan penyakit dan memanjangkan hayat kemudaan diri wanita secara mendalam. ● KOPI RATU (💰 RM43 )
evolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo Biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri & Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan KOPI RATU mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik. ● PUTIK TELAGA DARA (💰 RM22 )
Nano Technology yang digunakan dalam formulasi Putik Telaga Dara berupaya untuk menyerap dalam lapisan kulit Manfaat herba semulajadi di dalamnya memberi kesan yang efektif pada luar dan dalam rahim.

DAPATKAN HANYA DARI PENGEDAR YANG BERDAFTAR ❌ LAZADA
❌ SHOPEE
❌ KEDAI JAMU
Dapatkan Produk Herba keluaran Jamu Ratu Malaya melalui: ⤵ 🏛Outlet Jamu Ratu Malaya Nilai, Unit A16, D'Street Mall, Kota Seriemas, 71800 Nilai, Negeri Sembilan (sebaris Pejabat Pos). ◎📲http://www.wasap.my/+60193122462 Norlin 🕰 OPERASI PERNIAGAAN: ◎1000 pg hingga 7 ptg (Isnin - Jumaat)
◎1000 pg hingga 430 ptg (Sabtu, Ahad & Cuti Umum) 📍Waze: Jamu Ratu Malaya Nilai

#royalvjrm
#putiktelagadarajrm
#kopiratujrm
#jamuratumalaya_nilai
#jrmns
#teamnogoriohsem
#jamuratumalaya
#wajargunajrm
#bondarozitaibrahim

Jamu Ratu Malaya Bandar Enstek Norlin

14

0