SYOKNYA BERAYA!πŸ€—
BERBALOI2 BETUL BELI SET MAKEUP FLY & KISS 5 in 1 NI. TERUS NMPK GLOWING & FLAWLES GITEWW..
.
Sis rasa la kan, ramai yg nak nampak cantik semasa open house raya betul x? Sbb sis pun mcm tu. Hahaha
.
Ye lah kannn..time open house raya la masanya utk kita berkumpul dgn sedara mara, sahabat handai & rakan taulan. Kan? Lg best klu penampilan kita tu nampak perfect, di tambah lg dgn solekan yg buat wajah korg nmpk flawless & glowing! Giteww..
.
Make up viral ni limited tau! Nk nmpk flawless & glowing masa open house raya, wasep sis cpt ye!. Klu abis stock ni, kena beratur lg laaa nmpknya.πŸ˜…
.
012 6271034
012 6271034
.
Klik link di bio @mataharikaseh_aslegacy
http://MataharikasehAsLegacy.wasap.my

#aslegacycosmetic #aslegacybydatoaliffsyukri #aslegacymalaysia #aslegacyskuadha #alhaalfa #setmakeupviral #lakukeras #setmakeupflyandkiss #makeupflawles #glowing #glowingskin #rayasakan #ramadhankareem #makeupraya #openhouseraya
SYOKNYA BERAYA!πŸ€—
BERBALOI2 BETUL BELI SET MAKEUP FLY & KISS 5 in 1 NI. TERUS NMPK GLOWING & FLAWLES GITEWW..
.
Sis rasa la kan, ramai yg nak nampak cantik semasa open house raya betul x? Sbb sis pun mcm tu. Hahaha
.
Ye lah kannn..time open house raya la masanya utk kita berkumpul dgn sedara mara, sahabat handai & rakan taulan. Kan? Lg best klu penampilan kita tu nampak perfect, di tambah lg dgn solekan yg buat wajah korg nmpk flawless & glowing! Giteww..
.
Make up viral ni limited tau! Nk nmpk flawless & glowing masa open house raya, wasep sis cpt ye!. Klu abis stock ni, kena beratur lg laaa nmpknya.πŸ˜…
.
012 6271034
012 6271034
.
Klik link di bio @mataharikaseh_aslegacy
http://MataharikasehAsLegacy.wasap.my

#aslegacycosmetic #aslegacybydatoaliffsyukri #aslegacymalaysia #aslegacyskuadha #alhaalfa #setmakeupviral #lakukeras #setmakeupflyandkiss #makeupflawles #glowing #glowingskin #rayasakan #ramadhankareem #makeupraya #openhouseraya SYOKNYA BERAYA!πŸ€—
BERBALOI2 BETUL BELI SET MAKEUP FLY & KISS 5 in 1 NI. TERUS NMPK GLOWING & FLAWLES GITEWW..
.
Sis rasa la kan, ramai yg nak nampak cantik semasa open house raya betul x? Sbb sis pun mcm tu. Hahaha
.
Ye lah kannn..time open house raya la masanya utk kita berkumpul dgn sedara mara, sahabat handai & rakan taulan. Kan? Lg best klu penampilan kita tu nampak perfect, di tambah lg dgn solekan yg buat wajah korg nmpk flawless & glowing! Giteww..
.
Make up viral ni limited tau! Nk nmpk flawless & glowing masa open house raya, wasep sis cpt ye!. Klu abis stock ni, kena beratur lg laaa nmpknya.πŸ˜…
.
012 6271034
012 6271034
.
Klik link di bio @mataharikaseh_aslegacy
http://MataharikasehAsLegacy.wasap.my

#aslegacycosmetic #aslegacybydatoaliffsyukri #aslegacymalaysia #aslegacyskuadha #alhaalfa #setmakeupviral #lakukeras #setmakeupflyandkiss #makeupflawles #glowing #glowingskin #rayasakan #ramadhankareem #makeupraya #openhouseraya SYOKNYA BERAYA!πŸ€—
BERBALOI2 BETUL BELI SET MAKEUP FLY & KISS 5 in 1 NI. TERUS NMPK GLOWING & FLAWLES GITEWW..
.
Sis rasa la kan, ramai yg nak nampak cantik semasa open house raya betul x? Sbb sis pun mcm tu. Hahaha
.
Ye lah kannn..time open house raya la masanya utk kita berkumpul dgn sedara mara, sahabat handai & rakan taulan. Kan? Lg best klu penampilan kita tu nampak perfect, di tambah lg dgn solekan yg buat wajah korg nmpk flawless & glowing! Giteww..
.
Make up viral ni limited tau! Nk nmpk flawless & glowing masa open house raya, wasep sis cpt ye!. Klu abis stock ni, kena beratur lg laaa nmpknya.πŸ˜…
.
012 6271034
012 6271034
.
Klik link di bio @mataharikaseh_aslegacy
http://MataharikasehAsLegacy.wasap.my

#aslegacycosmetic #aslegacybydatoaliffsyukri #aslegacymalaysia #aslegacyskuadha #alhaalfa #setmakeupviral #lakukeras #setmakeupflyandkiss #makeupflawles #glowing #glowingskin #rayasakan #ramadhankareem #makeupraya #openhouseraya SYOKNYA BERAYA!πŸ€—
BERBALOI2 BETUL BELI SET MAKEUP FLY & KISS 5 in 1 NI. TERUS NMPK GLOWING & FLAWLES GITEWW..
.
Sis rasa la kan, ramai yg nak nampak cantik semasa open house raya betul x? Sbb sis pun mcm tu. Hahaha
.
Ye lah kannn..time open house raya la masanya utk kita berkumpul dgn sedara mara, sahabat handai & rakan taulan. Kan? Lg best klu penampilan kita tu nampak perfect, di tambah lg dgn solekan yg buat wajah korg nmpk flawless & glowing! Giteww..
.
Make up viral ni limited tau! Nk nmpk flawless & glowing masa open house raya, wasep sis cpt ye!. Klu abis stock ni, kena beratur lg laaa nmpknya.πŸ˜…
.
012 6271034
012 6271034
.
Klik link di bio @mataharikaseh_aslegacy
http://MataharikasehAsLegacy.wasap.my

#aslegacycosmetic #aslegacybydatoaliffsyukri #aslegacymalaysia #aslegacyskuadha #alhaalfa #setmakeupviral #lakukeras #setmakeupflyandkiss #makeupflawles #glowing #glowingskin #rayasakan #ramadhankareem #makeupraya #openhouseraya SYOKNYA BERAYA!πŸ€—
BERBALOI2 BETUL BELI SET MAKEUP FLY & KISS 5 in 1 NI. TERUS NMPK GLOWING & FLAWLES GITEWW..
.
Sis rasa la kan, ramai yg nak nampak cantik semasa open house raya betul x? Sbb sis pun mcm tu. Hahaha
.
Ye lah kannn..time open house raya la masanya utk kita berkumpul dgn sedara mara, sahabat handai & rakan taulan. Kan? Lg best klu penampilan kita tu nampak perfect, di tambah lg dgn solekan yg buat wajah korg nmpk flawless & glowing! Giteww..
.
Make up viral ni limited tau! Nk nmpk flawless & glowing masa open house raya, wasep sis cpt ye!. Klu abis stock ni, kena beratur lg laaa nmpknya.πŸ˜…
.
012 6271034
012 6271034
.
Klik link di bio @mataharikaseh_aslegacy
http://MataharikasehAsLegacy.wasap.my

#aslegacycosmetic #aslegacybydatoaliffsyukri #aslegacymalaysia #aslegacyskuadha #alhaalfa #setmakeupviral #lakukeras #setmakeupflyandkiss #makeupflawles #glowing #glowingskin #rayasakan #ramadhankareem #makeupraya #openhouseraya SYOKNYA BERAYA!πŸ€—
BERBALOI2 BETUL BELI SET MAKEUP FLY & KISS 5 in 1 NI. TERUS NMPK GLOWING & FLAWLES GITEWW..
.
Sis rasa la kan, ramai yg nak nampak cantik semasa open house raya betul x? Sbb sis pun mcm tu. Hahaha
.
Ye lah kannn..time open house raya la masanya utk kita berkumpul dgn sedara mara, sahabat handai & rakan taulan. Kan? Lg best klu penampilan kita tu nampak perfect, di tambah lg dgn solekan yg buat wajah korg nmpk flawless & glowing! Giteww..
.
Make up viral ni limited tau! Nk nmpk flawless & glowing masa open house raya, wasep sis cpt ye!. Klu abis stock ni, kena beratur lg laaa nmpknya.πŸ˜…
.
012 6271034
012 6271034
.
Klik link di bio @mataharikaseh_aslegacy
http://MataharikasehAsLegacy.wasap.my

#aslegacycosmetic #aslegacybydatoaliffsyukri #aslegacymalaysia #aslegacyskuadha #alhaalfa #setmakeupviral #lakukeras #setmakeupflyandkiss #makeupflawles #glowing #glowingskin #rayasakan #ramadhankareem #makeupraya #openhouseraya

5

1

  • @rayesaofficial 1 July, 2019

    Have a nice day 😍