JATUH BANGUN ITU BIASA
TERUS MELANGKAH ITU YG LUAR BIASA

Jangan cepat serabut kepala kalau apa benda yang kita rancang dan buat x jadi.
Semua kan process..Nak jadi awak tu pun mak ayah perlu tunggu "process" 9 bulan 10 hari. Lama tuh! Alih2 start buat bisnes hari ni, semalam dah nak untung? Aii..senang nampak?
Allah dalam Al Quran pun explain tentang penciptaan langit dan bumi juga ada proses.. Apatah lagi kita.... dalam nak berjaya ni, anggap aje yang tak jadi tu proses.
Nak lagi sedap, "rempah ratus kejayaan" Yang penting apa?
Lawan tetap lawan! Lawan sampai menang.

#selfmotivation #stillstruggling #aslegacybydatoaliffsyukri #ybcskuadha #aslegacymalaysia #datinshahidadherbs #datoaliffsyukriterlajaklaris #semangatpagi #bisnesonlinemalaysia #produkviral2019 #lakukeras #agenaslegacyskuadHA #agenmelaka

8

0