ALHAMDULILLAH SEDAPP MILA NI DAN BAGI KENYANG, KALAU TAK LEPAS BF ANAK JE SEJAM DAH KETAQ NAK MAKAN 😂
.
.
Selalu mak mak mesti ada masalah ni, nak diet tapi asyik kelaut je sebab selalu lapar especially lepas menyusukan anak. Dan lunch, pastu susukan anak, alamakkk lapar lagi lepastu. Lama2 berat pun naik dengan jayanya. .
.
.
Mcm customer ni, sblm consume mila, setiap sejam mesti ketaq nak makan. Alhamdulillah lepas consume mila ni dapat selamatkan nafsu makan yg membuak buak tu, syukur sangat. .
.
Macam mila ni mewah dengan rolled oats, badam, kurma, chiaseeds yg mana glycemic indexnya rendah. Sebab tu bagi perut kita kenyang lama & takde side effect kat baby. .
.
Yang nak dapatkan mila coklat dan tips mcm mana nak turunkan berat badan tanpa drop susu boleh watsapp cik pojie 012 2957929 .
.
#tambahsusu #kurusselepasbersalin #healthyfood #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #dietsihat #dietmalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #makanansihat #kurus #kuruscepat #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #ibuhamil #ibumenyusu

6

0