[PROJEK KURUS SELEPAS RAYA, JOM KITA MERDEKA KAN BADAN DARI LEMAK RAYA 🥳🥳]

Cukup2 latu kita beraya sebulan, jangan tambah lagi seminggu 🙊🙈... Jom buang lemak yang dah terkumpul sebulan ni 🔥🔥

Bahaya kalau tak ambil tindakan segera.. tak mustahil berat yang naik masa raya ni akan jadi berat kekal dan terus meningkat sampai 10kg jika tak control dari sekarang!

adoiii stressss 😩😩😩

Boleh je turun berat 10kg selepas raya ni kalau bebetul nak. Tapi kena la start dari sekarang. Jangan dah hujung tahun nanti baru kelam kabut nak turun 10kg memang pengsan la nak pulun 🤦🏻‍♀️

Pendaftaran program coaching #getfitnowonline intake Ogos kini dibuka 🔥🔥

The best moment to start is NOW. Bertangguh tangguh takkan mengurangkan lemak di badan anda tu yeeee 🙅🏻‍♀️

Click link di bio untuk info lanjut mengenai program #getfitnowonline . Hadiah istimewa fitness journal 30 hari akan dihadiahkan pada 20 peserta yang mendaftar minggu ini!🤩

#kurus #onlinecoaching #kecilkanpeha #tipskurus #turunberat #turunlemak #sayanakkurus #kuruscepat #coachkurus #coachturunberat #nur2 #jomkurus #bakarlemak #avengersendgame #produkkurus #dietatkins #dietherbalife #herbalifemurah #sayajualherbalife #sayajualshaklee #tipsdiet #eatcleankl #bajuraya2019 #testimonikurus #kempiskanperut #kuruscepat #kurusdenganherbalife #turun5kgsebulan #beforeafterweightloss

Kuala Selangor

26

0