TRAVEL KIT LIMITED EDITION.

Korang yang nak melaram time travel tapi tak nak bawa brg makeup banyak2 haa memang wajib dapatkan Travel Kit Limited Edition ni taw!.
.
Senang nak pakai kecik n sesuai untuk travel taw, takde la handbag tu berat sangat kan!.
.
Uols berminat nak Travel Kit ni? Jom ws Fatin skrg 0177296099 stock READYSTOCK NOW!! siapa cepat dy dapat stock sangat limited okay!.
.
Kalau korang berkenan jom like & comment PM nanti Fatin PM korang semua okay!.
.
#obsesscosmeticsjb #obsesswave #kejayaantanpabatasan #travelkit #lipstickmalaysia #uitm #sayajuallipstick #maybelline #concealer #barangmakeup #mascara #makeupjb #makeuptutorial #liquidlipstick #dropshipwanted #kejayaantanpabatasan #jdt #makeup #barangmakeupmurah #blusher #lipstick #muamalaysia #makeuplover #liptint #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

32

8

  • @sitizulaiha.salleh 16 July, 2019

    Dm

  • @yayahaide 15 July, 2019

    Dm

  • @mya_atiqa 14 July, 2019

    Pm

  • @fatin_rasid 13 July, 2019

    Pm