[ JANGAN TENGOK VIDEO INI JIKA MUKA DAH CANTIK MCM RETIS ]

Eh eh, dah warning da kan jangan tengok, dh jatuh hati ❤

Mau tak jatuh hati, boleh siap cantik2 dalam masa 5 mini je bila pakai dua item ni je dah boleh keluar dari rumah sambil feeling bollywood dekat tepi pantai 💃
Paling best kan, bukan sahaja dpt melawa, dengan manfaat Marula Oil yg dieksport khas dari Afrika mampu merawat kulit muka dgn bibir uols tau!😍
.
.
✅ Glowing DD Moist Cake
✅ Magic Lipstick with Marula Oil
Jom order kat sini sementara masih promo RM69. Normal price RM127, so jimat RM58!
.
.
☎WHATSAPP 012 5405699
.
.
#mekapviral #makeuptutorials #nurraysa #nurraysahq #halal #mesrawuduk #bazaarpaknil #codshahalam #codkualaterengganu #igersmalaysia #kosmetikhalal #tipskecantikanalami #kurus

17

0