Resipi kari ayam cara Datin.....dulu Datin x pandai masak...sebab hari2 @aliffsyukriterlajaklaris masak utk Datin..bila dia start diet saya x lalu dgn makanan diet dia jadi belajar la masak sendiri....now lebih hebat la dari dia tau...🤣....
.
Lately ni mood masak saya mmg selalu ada je....sebab anak2 suka makan masing2 dah besar kalau makan mesti bertambah2....yg keduanya sebab pakai kuali @as.legacymalaysia @as.legacymalaysia ...seronok tau masak pakai kuali ni sebab senang dan mudah,masakan pun x mudah hangit....
.
Kuali ni special sebab x ada jual kat tempat lain...hanya ada di MoP @as.legacymalaysia ...korang komen je nak..nanti saya reply...puas hati ada 3 saiz pilih la mana satu idaman kalbu...lepas tu confirm x menyesal yg pasti korang nak beli lagi.....
.
#alifsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacy #aslegacyhq #aslegacyinspired #ohabangkosmetik #kejayaantanpabatasan #periukaslegacy #agenwanted #dropshipwanted

14

0