kalau korang dpt suami kuat membebel mcm Dato..apa korang buat?? org perempuan ni kalau mengandung memang mengada2 yee🤭🤭
.
Orang yg pregnant mmg tak boleh mkn pucuk harumnita or jamu ye!!
.
benda ni boleh boleh mengetat ,mencerah tapi boleh melebatkan rambut dan menjadikan payudara anda lebih anjal dan montokkk.. Kalau nak beli harumnita @as.legacymalaysia secara online sahaja korang tulis boleh tulis di bawah “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas..
Untuk anda wanita2 di luar sana yang ingin kelihatan muda dan jelita boleh cuba ya
Sila wasap no saya @ wusup utk belian atau jadi rakan bisnes saya.. modal kecik untung besar..
.
#datoalifsyukri #shahidadherbs #alifsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #aslegacyhq #aslegacyinspired #jomraya #ohabangkosmetik #kejayaantanpabatasan #pregnant #subur #ikhtiarmengandung #nakbaby #melaka #pucukharumnita #jamu #jamumoden

344

13

  • @safiah_abdullahh 6 July, 2019

    Jangan lh marah2 Dato...kesian..lh...

  • @aslegacy.shahalam.mna 25 June, 2019

    As I had a look at your account, I liked your recent photos more 😊 very good 👏

  • @mashitohshaari 18 June, 2019

    🤣🤣

  • @talaslove 18 June, 2019

    Sorry naak cakap.lah kalau dapat macam ni biar tak duduk rumah macM istana angkat kaki jalan. Tapi some woman dipikir anak anak so terpaksa hidup redho dalam pasrah. Dan magic suami yg membebel ada kebaikan dia dari suami yang senyap tapi pijak semut tak mati punya pesen. Depan baik belakang masyallah. Dii lah hero betina sana sini duit tak pernah ada. Macam Dato membebel tapi anak bini pakai kancut mKN minum tempat tinggL semua cukup. So put one deaf ear sudey

  • @mom_and_home 18 June, 2019

    cool2.

  • @afyrafiqah 18 June, 2019

    Yusoff dgn comel ny pelik jer tgk abah dia hehe 😍😍

  • @aslagecy_hakakcomey 18 June, 2019

    Haha.. matilamakkkk

  • @arrianaa7877 17 June, 2019

    Pompuan pregnant leh makan ke?