Kebaikan mandian bidara banyak dah bantu korang selesaikan ‘problem’ korang kan 😃!! Jom intai apa pengguna dapat dengan penggunaan mandian bidara👍👍..
.
.
“Balik kg org tegur berseri-seri mengalahkan org nak kawin..” .
.
“Dulu murung, tak disenangi org sekeliling, bos sentiasa cari salah, KINI dia org yg paling happening..” .
“Anak nakal sikit, malas nak pegi skolah, suka wat acara berdebat ngan mak bapak, KINI anak yg mendengar cakap Alhamdulillah..” .
.
“Nak pegi umah org kawin malas aihhh asyik tanya hang bila lagi, lani bole sengih2x hujung tahun Insha’Allah naik pelamin..” .
.
“Dulu balik umah nampak isteri nampak laki macam nak telan, KINI tak sabar bak hang nak tunggu kul 5.30..”
.
*SEMUA MASALAH ADA JALAN PENYELESAIANNYA SEMUA BERGANTUNG DENGAN IZIN ALLAH* .

Terdapat banyak KELEBIHAN hanya dalam satu botol antaranya; .
• Membuang toksin / daki pada kulit
• Merawat lemah semangat
• Merawat gangguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir
• Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat
• Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib.
.
💋 *digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin*
.
.
💋Produk ini hanya boleh didapati di pasaran online SAHAJA. .
.
.
PASTIKAN HANYA YANG ORIGINAL.
💯TRUSTED SELLER
💯ORIGINAL
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
RM25 SM
RM28 SS

Untuk order atau pertanyaan boleh :
.

Klik link dibio .
.
Atau ☎️ WASAP 01129270797
.
#aslegacy #harumnita #mandianbidara #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha
#gelmandianbidara #bidarashowergel #wangi #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postagemalaysia #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #gelmandianbidara #wedding #kurus #mandi #selamathariraya #mua #neelofa #shower #sabun #onlineshopping #onlineseller

13

2

  • @aslegacy_lestar 15 June, 2019

    👍👍

  • @aisyahchan00 14 June, 2019

    Support my ig,ig lama disable 🙏🙆