Mesti korang dah tak sabar nak raya kan??? Tinggal beberapa hari je lagi wey! Yg paling tak boleh tahan, sembang nak diet dari raya tahun lepas lagi πŸ˜‚

Sebelum ni mesti ramai yang dah try consume Bizzi Boddy Green Tea kan, sangatlah berkesan. Sungguh! Tak sampai 5-7 hari korang akan nampak kesan yang sangat ketara. Tapi ada customer kata, badan saya dah kurus, tapi masih tak nampak fit la. πŸ˜…

Jadi korang jangan risau, kali ni kita bagi pula combo superr power 😁

Kami nak bantu lagi korang dengan mempercepatkan pembakaran lemak dengan Bizzi Boddy Contour Cream. Serius wey! Korang memang kena combo dua benda ni, kalau tak effect jangan repeat lagi. 😍

Setakat ni Alhamdulillah, kami dapat feedback yang sangat bagus & hebat.
Bizzi Boddy Contour Cream ni sangat senang & selesa untuk digunakan. Korang tinggal sapu je di kawasan yg berlemak seperti perut, peha, lengan, pinggang & mana2 kawasan yang korang sakit mata melihatnya. Confirm tak melekit & mudah untuk dibawa kemana-mana sahaja. 😜

Begitu juga dengan Bizzi Boddy Green Tea, korang jangan risau memang tak akan cirit birit. Tak percaya korang try dulu. Tak berkesan tak payah repeat. 🀣

Jom wasap hakak 🀩

http://www.wasap.my/60166422040/setcombo

#ASlegacy
#AliffSyukriTerlajakLaris
#MOPaslegacy
#BizziBoddy
#BizziFlush
#Bizzibreakfast
#GentelHarumnita
#GelMandianBidara
#BizziBoddyContourCream
#FeminineWashHarumnita
#PucukHarumnita
#JamshirHerbalBodyScrub
#MelaleucaTeraphyCreamEczema
#PuffySmooch
#flykissMekapup
#Losyenbidarajamshir
#BalmBidaraAura7Herba
#aslegacyhalina
#ds_aslegacyhalina
#nakkurus
#kurus
#nakcantik
#meletop
#artistsoninstagram
#terlajaklaris
#AwesomeTeam
#aslegacymalaysia
#kejayaantanpabatasan
#datoaliffsyukriterlajaklaris

34

1