Nak Raya ni comfirm semua nak putih, Wangi. Haaa tak payah susah-susah dan membazir duit pergi cucuk vitamin kat kulit tuuu. Losyen badan jamshir daun bidara RM39.90 sahaja, tak sampai seminit kulit dah putih.
Cepat dapatkan segera sementara stock masih ada. .
💠*LOSYEN BADAN JAMSHIR DAUN BIDARA*
- RM 39.90SM . . 📦POSTAGE : Rm 8.00sm / Rm 12.00ss

Jom grab! by whatsapp ke
www.wasap.my/60172550769
🚘COD : .
🔶Sungai Buloh
. 🔶Damansara
* Kota damansara
* Mutiara Damansara
* Damansara Utama
* Bandar Sri Damansara
* Damansara Damai
* Prema Damansara
* Taman Tun Dr Ismail
🔶Gombak
* Gombak Setia
* Gombak Indah
* Taman Sri Gombak
* Greenwood
* Berdekatan dgn Gombak
🔶Selayang
* Selayang Baru
* Bandar Baru Selayang
* Berdekatan dgn Selayang
🔶Batu Caves
* Samudera
* Sungai Tua
* Laksamana
* Nakhoda
* Kg Melayu Wira Damai
* Kg Sungai Kertas
* Berdekatan dgn Batu Caves
🔶Sentul, .
🔶Setapak,
🔶Wangsa Maju
.
🔶Kepong .
🔶Taman Melawati.
🔶Taman Melati
🔶kawasan yang berhampiran saya hantar selangor & k.l
📬 POS Seluruh Malaysia

#aslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris
#aslegacyaliffsyukri
#shahidadherbs
#mpnadia
#ohabangkosmetik
#aslegacyselangor
#aslegacymalaysia
#pucukharumnita
#bizzyboddy
#bizziboddycontourcream
#bizzyflush
#gelmandianbidaraaura7herba
#harumnitafemininewash
#gentelharumnita
#losyenbadanjamshirdaunbidara
#jamshir
#flyandkissmakeupset
#puffysmooch
#blambidaraaura7herba
#tudungbawalaslegacy
#telekungaslegacy
#positifselalu
#kurussihat
#nakcepatkurus
#resepisihat
#kuruskanbadan

Batu Caves (town)

276

5

  • @ephyra.lips 2 July, 2019

    Semoga urusan kita dipermudahkan 😊🌹

  • @pinklady.nas 25 June, 2019

    Hi semua, 👋🏻🥰 jika ada yg berminat dengan kutu pinklady boleh direct DM/WASAP 0175221909..😊 Slot kosong masih ada utk turn 1,2,3,4,...
    Rm85 setiap 30 hari ×4orang Rm340 setiap 30 hari sorang akan dapat sebotol pinklady (60biji)🥰 FREE GIFT MENARIK😘 Berminat utk join DM/WASAP😘🥰@pinklady.hq__

  • @iratihafood 1 June, 2019

    Seronok tengok anak2 dato

  • @cla000892 1 June, 2019

    Seronok tgk dato ngan anak2 ..👍💝

  • @jerabeauty_hq 31 May, 2019

    Be happy, Smile everyday