🤩DULU KALAU MEKAP MESTI SEJAM. SEKARANG SEKEJAP DAH SIAP🤩

Haa nak tau kenapa?

Dengan Set Make up Fly & Kiss AS Legacy dah complete tak perlu lagi nak beli banyak2.. senang sebab dalam 1 beg tu ada ⤵⤵ 1. Collagen & Moist Spray (sekali pemakaian dah nampak beza)
2. Foundation (berubah ikut warna kulit) dgn serum n spf
3. Eye liner water proof yg (cepat kering dan warna pekat tidak comot)
4. Lipstick 3 colour dalam 1 tiub
5. Bedak ikut warna kulit juga.. FREE bersama make up pouch!! Yang menarik dgn set ni sbb spray collagen tu bagi muka kita naik tegang tanpa perlu pakai botox...sebab tu kata senang sambil cantik sambil merawat sekali..kan dah jimat! 😘

Make up set fly n kiss by As Legacy ni limited 30 000 set satu Malaysia tau.. So apa tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang!

Klik link ini untuk order sekarang 👇

http://www.wasap.my/60166422040/setflynkiss

http://www.wasap.my/60166422040

#ASlegacy
#AliffSyukriTerlajakLaris
#MOPaslegacy
#BizziBoddy
#BizziFlush
#Bizzibreakfast
#GentelHarumnita
#GelMandianBidara
#BizziBoddyContourCream
#FeminineWashHarumnita
#PucukHarumnita
#JamshirHerbalBodyScrub
#MelaleucaTeraphyCreamEczema
#PuffySmooch
#flykissMekapup
#Losyenbidarajamshir
#BalmBidaraAura7Herba
#aslegacyhalina
#ds_aslegacyhalina
#nakkurus
#artis
#tiktok
#kurus
#nakcantik
#terlajaklaris
#AwesomeTeam
#aslegacymalaysia
#kejayaantanpabatasan
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris

8

4

  • @slimmewhite.kl 20 June, 2019

    gudluck

  • @as_legacyhalina 7 hours ago

    @anahnur RM 159.90

  • @anahnur 8 hours ago

    Hrga berapa