Raya dah dekat..jom dptkn set make up 5in1 ini..harga mmg berbaloi..Konfem letopss di pagi raya..berseri nanti ๐Ÿ˜Š.. komen di bawah pandai tak saya make up?? lelaki suka perempuan cantik setuju tak??
.
siapa yg dah cuba set ni?? yg dh cantik, jadi lagi cantik. yg x suka makeup, mesti suka makeup lepasni. semuanya ada satu set, mudah dan jimat. hanya RM159.90 utk 5in1 ..
.
Kalau nak cuba korang tulis โ€œnak tryโ€ diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. .. utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk anda sbb melangar role syarikat .
korang sumer takkan menyesal....
.
#datoalifsyukri #shahidadherbs #aslegacy #aslegacyinspired #aslegacyhq #datinshahidahdherbs #alifsyukriterlajaklaris #melaka #ohabangkosmetik #kejayaantanpabatasan #pening #makeup #makeuptutorial #flyandkissaslegacy

716

73

  • @kayaffiq 10 July, 2019

    โ€œNak tryโ€

  • @faqihah_trans 5 July, 2019

    https://instagram.com/vanrentalkltour?igshid=j32j21hpm5h

  • @shaklee.bysha 4 July, 2019

    ๐Ÿ‘

  • @aslegacyindo_mp 3 July, 2019

    Yang berminat wilayah indonesia @aslegacyindo_mp

  • @video_marketing_murah 2 July, 2019

    .
    HARGA MAMPU MILIK !!!!
    Anda pemilik produk,dropship atau agent ?
    Nak buat video tapi risau mahal ?
    Jom Lawati IG kami <===

  • @aslegacyshahalam_farhana 5 hours ago

    READY STOCK GUYS ๐Ÿ™Œ๐Ÿ“ฃ Ws 01139341016 . COD area Shah Alam, Petaling Jaya, Telok Panglima Garang..POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฎ

  • @miraclesyouth 24 May, 2019

    Assalamualaikum..ingin merawat mslh kulit muka?? Ingin lbih tampil confident? Dah nak dkat raya dh!!boleh cuba produk youth and vivix dari Shaklee.. Sememangnya berksan mengikut kjian sains bukan hnya dakwaan dn ikut semata..jom cuba..skli anda cuba pstu jatuh cinta ๐Ÿค—

  • @rubberstamp_klang 18 hours ago

    Rubber Stamp Paling Cepat dekat sini. Online seller wajib grab satu. Seawal 1 hari masa bekerja๐Ÿ”ฅ

  • @nak.jersi2.0 20 May, 2019

    Semoga dimurahkan rezeki ๐Ÿ˜Š

  • @suasanaklasikcanopyevent 19 May, 2019

    Assalamualaikum WBT dan Selamat sejahtera

    Kami di Suasana Klasik Canopy & Event menyediakan perkhidmatan sewaan kanopi, transparent, marquee tent, stage, truss, chiavary dengan harga mampu sewa dan berpatutan.

    Kepada yang ingin menggunakan khidmat servis kami boleh berhubung terus dengan kami
    Apa tunggu lagi, hubungi kami segera untuk keterangan lanjut

    0136666646 (Sakinah)

    Atau layari fanpage kami:
    https://www.facebook.com/suasanaklasikcanopy&event/

  • @suasanaklasikcanopyevent 19 May, 2019

    ๐Ÿ‘๐Ÿป

  • @krakenn.sneaker 18 May, 2019

    Have a nice life boss๐Ÿ’ช

  • @highup_my.co1 17 May, 2019

    Punya problem body pendek ? tiada keyakinan diri dgn gf/bf sebab anda pendek? sering dibahan rakan2 gegara pendek ?Jom chat akak laju. Wassap: +601151585427 . PROMO PRICE ONLY FOR 5 MEMBERS jer

  • @dyxycosmetics_byryna 17 May, 2019

    ๐Ÿ’•

  • @dyxycosmetics_byryna 17 May, 2019

    ๐Ÿ’•

  • @dyxycosmetics_byryna 16 May, 2019

    ๐Ÿ’•

  • @suridihatienanuar 16 May, 2019

    ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • @zaidatulazni 16 May, 2019

    Saya suka tgk dato dan datin sporting dan kelakar la hahahha๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • @mieyrashme 16 May, 2019

    Nk try dm sis

  • @ms_orcid 16 May, 2019

    "nak try"

  • @nor_azman_sft 16 May, 2019

    Terbaik lah bossku

  • @ciknur_kamal 16 May, 2019

    Nak join jd as legacy group cmner