NAK KEKAL BERSIH DAN SEGAR? Meh sini kita berkongsi rahsia ☺ .
.
Lepas mandi pakai Bidara Shower Gel tu, kita mmg akan rasa soo fresh! Tapi kita boleh kekalkan rasa segar tu dibawa ke tidur sampailah esok pagi bila bangun tidur dgn menggunakan Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara .
.
Sambil2 nk sihatkan kulit, bahan2 yg ada dlm losyen ni boleh kurgkan stress, legakan badan, gangguan2 halus ni pun boleh diubati. Tapi yg paling best losyen ni bila pakai tu leh mencerahkan dr dlm sbb ada vitamin C dan E .
.
Mudah je sapu losyen ni kat badan lepas tu selawat 3x .
.
Utk Info dan Pre order Pm/Wasap Sidah 📲 87525867
.
#lotionbidara #lotionjamsyirdaunbidara
#aslegacy
#kingaslegacysg
#aslegacysingapore
#aslegacysg
#kingasteammaiya
#kejayaantanpabatasan

1

0