disebalik tabir anugerah #sicilikmeletop semalam
.
.
siapa yg undi @yusoffalqardawi_terlajaklaris sampai sampai blh menang anugrah sicilik @meletop ?? jadi saya akan memilih 40 yg bertuah yg vote yusof utk kita buat majlis makan2 berjumpa dgn yusof next week .. 10org telah terpilih semalam dan skrg nak lagi 30org.. caranya hnya hanya perlu komen di bawah "knp korang undi yusof" ok....Insya Allah minggu depan kita jumpa!!! .
.
"pemanag saya akn pilih diruangan komen juga sila wussp no yg saya beri"
.
.
#datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #aslegacy #kejayaantanpabatasan #anugerahmeletop #cilik #yusoffalqadrawi #youtubeterlajaklaris

852

14

  • @service_up_follower 5 May, 2019

    Terbaik..

  • @edwardeugene167 1 May, 2019

    Salam,I'm Mr Edward Eugene h from USA/MONTANA...I'm a collector and dealers in all kinds of:
    Syiling
    Duit lama
    Old coins
    Old money
    Wang lama
    I hope you have for sale?
    And hope is in good condition

  • @akrabs_alqurantags 1 May, 2019

    Follow @akrabs_store04😁

  • @montoksserum.official 29 April, 2019

    sis..brg da smpai siang td
    tq sis .
    .
    JANGAN TERLEBIH SAPU❗❗
    NANTI TERLEBIH MONTOKS❗❗
    💏Sukar mendapat kekasih yang setia?
    👙Idam kan payudara yang BESAR?
    ✅Mencari yang jimat tapi berkualiti?
    👍Nak yang selamat dan ada KKM?
    .
    UNTUK WANITA YANG INGIN CANTIK🎉🎉
    🔥Now "RM19" sahaja🔥
    💥BERKESAN SEAWAL 1 BOTOL💥
    💋Beribu testimoni yang best-best💋
    ❌Tak perlu cucuk,telan ubat & vitamin❌
    .
    NO KKM : NOT180803289K
    🎯Memantapkan
    🎯Menganjalkan
    🎯Menggebukan
    🎯Membulatkan
    🎯Membentuk
    🎯Memontokkan
    .
    ISTIMEWA TERHAD INI RM19 SAHAJA🎊🎊
    *Harga asal RM25.90
    .
    Jom whatsapp laju2 untuk dapatkan Montoks serum
    .
    Click sahaja link di bio👇😉
    @montoksserum.official
    @montoksserum.official
    @montoksserum.official

  • @emmajamall 23 April, 2019

    @yusoffalqardawi_terlajaklaris Baby yg sangat bijak dan memahami kesibukan parent dia yg sgt bizzy dlm bsnes.. Yusof mmg layak sangat mencuit hati dengan telatah dia hari2 tgk buat hati antie tersenyum hilang keresahan.. 😘🏢 love yusof

  • @meena_supramaniam 23 April, 2019

    Kita undi dia sebab 1st time rasa dia dekat dgn hati kita..walaupun lain agama tapi setiap kali ada post dia x miss untk tgk...rasa mcm.terhibur tgk muka dia polos and jernih...kita rasa tenang je..lagi2 bila i tgk hari2..walaupun x.terpilih x pe janji kita follower dia....

  • @faiza_rosly 23 April, 2019

    Saya undi yusof sbb saya & suami pun berharap nak dpt anak comel & cerdik mcm yusof al qardawi..nama yusof pun nama favourite kami ❤️

  • @aslegacy_puchongg 23 April, 2019

    Semua cantik2 💖

  • @dyxycosmetics_byryna 23 April, 2019

    💕

  • @cvivianglo_ 23 April, 2019

    Sebab dia memang layak menang .. Sangat comel secomel namanya 😍 budak baik tak banyak ragam si ketul ni 😍 kena kacau dengan kak mena pun tetap sempoi .. 😘 @yusoffalqardawi_terlajaklaris

  • @idah.rahim.503 22 April, 2019

    Cute sangat tak banyak ragam behave bila mama takde dan mudah djaga

  • @cheq_ja01 22 April, 2019

    COMEL😍

  • @idanoridah15 22 April, 2019

    Undi yusoffalqadawi sbb selain comel seketul mmng follow ig dtuk n dtin sekeluarga seronok tengok perkembngn baby2 yg baik tk bnyk merengek atau menangis..senang dijaga ..good boy..semoga yusoff yg disayangi ramai ni di masa depan elok pekertinya ..aamin.😙

  • @anie._lim 22 April, 2019

    @Yusoffalqardawi_terlajaklaris baby boy yg paling senpoiiii mencuri hati akk2... ❤️