Bak kata bonda bila umur menjangkau 40an peluang tipis utk mengandung
.
Puan ini keguguran slps mengandung..kemudian berpantang dgn MUSTANIR dan KURMA DHUHA
.
Slps berpantang ambil ROYAL V.
.
Dgn Izin Allah alhamdulillah mengandung di usia 45tahun
. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Promosi produk HOT ❗
✔ Set Royal V + Putik Telaga Dara RM75 🆓 PANTILINER
✔ Set Royal V + Kopi Ratu RM90
.
.
Haa korang nak yang mana dedua BEST pulak tu. Berpinau mata dibuatnya. Beli dedua set jela senang. Jimat pun jimat. Murah pun ye 😝
.
.
Jangan lupa wassap maryam👇
☎011-62610908
☎011-62610908
☎011-62610908
.
Siapa lambat kita tinggal. Promosi terhad. Item pulak LIMITED. Kita dahulukan pada yang dah payment awal. Kalau dah tak dapat jangan menangis tepi bucu katil ya😉
.
#royalv #royalvjrm #bondarozita #rozitaibrahim #jrmshahalam #jrmpuncakperdana #jrmsunwaykayangan #jrmpuncakalam #jamuratumalaya #jrm #cintatanpahenti #promosijrm #putiktelagadara #ptdjrm #kopiratujrm #kopiratu #sihat #jamu #jrmselangor #mustanir #shahalam

209

13

  • @ierarazali 1 May, 2019

    Untuk usaha mengandung mcm mana pula.. boleh bg produk yg bagus di cuba.. boleh hubungi saya si 0173475022.. terima kasih

  • @ierarazali 1 May, 2019

    Assalammualaikum.. nak tanya.. utuk yg ada darah tinggi apa yg bagus utuk di ambil?

  • @gambir_emas_original.hq 1 May, 2019

    Semoga sahabat sahabat murah rezeki.... aaaminn
    .
    Jom follow kami untuk dapatkan promosi dan hadiah menarik daripada kami💦💦👅👅👅👄💘✊✊👌💦

  • @miayusuff 8 April, 2019

    @nurhidayah_dania cuba kak

  • @nierayaali 31 March, 2019

    Klau ada kencing Manis n darah tinggi blh ke mkn rv

  • @nurshahida_mohtar 31 March, 2019

    Masa mengandung boleh mkn rv ke?