Special video appreciation 💕
.
Million thanks to Ceo ShaFh Hafiz & Founder Dyana Roslan, sponsor reward trip ni 😖
.
Big big thanks to leader #teamdyxynurul Mohd Helmi Amizi Nurul Uul Ana dan of course gigirls Dyxy #teamtyka .
Tak lupa husband Shafik Ismail
Perah idea sama sama dan
Sumpah dia memang tak pernah tak support langsung dari awal 😭😫
.
Tanpa DYXY, tak jejak kaki kot kat negara orang ni.
Dapat rasa winter and snoww pulak tu!
Impian dari kecil lagiii nak rasa snow !!!!!!
.
Setahun 7 bulan yang lepas
Kaktika dan suami meniaga burger untuk sara hidup lepas kahwin 😂
.
Maklum la
Duit banyak habis dekat kenduri kahwin 😂 .
Ye betul
Kitorang bukak stall burger .
Kalau tika up gambar lama dan sejarah macam mana kitorang terjadi #usahawandyxy ni korang nak tau tak?
.
Repost dan komen nak banyak2 .
🦈BONUS 3 TIPS kenapa kaktika boleh sampai tahap ni (tapi masih bilis uols)
.
Ok?
.
#masterstokisdyxy #teamtyka #usahawandyxy #inmyfeelings #inmyfeelingschallenge #kekechallenge #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka

Melbourne, Victoria, Australia

1,020

1