Yes! Chacha finally dapat jugak repeat Order Dyxy ni 😊. Ofcourse chacha repeat dr @nouvlina.fashionairy ! She is so nice & trusted seller friendly like kenal 7 years! 😊.
.
Chacha mmg favorite sgt Dyxy ni sbb bila chacha takde shooting mmg on the go bersiap dgn Dyxy. Worth it sgt sgt utk yang tak suka makeup tp u guys mesti xnk muka nmpak kusam kan? So pls pls Grab DYXY dr @nouvlina.fashionairy ! Free gift banyak sangat @nouvlina.fashionairy nk bgi utk 30 terawal ! .
Very positive responds on her service. Whatsapp her directly at 016-2159590 atau follow terus @nouvlina.fashionairy !
.
Ada open slot for agents batch baru, anyone yg sign up under her, Amal nak bagi :
.
πŸ’“Free coaching A-Z tau
πŸ’“Free Postage πŸ’“Free Gift given (utk bagi dkt cust)
πŸ’“Free Flyers
πŸ’“Free Paperbag Dyxy
.
check out supportive teamworks #TeamAmal now ❀
.
#dyxybccream
#bccreambydyana
#teamAmal

5,078

51

  • @insyirahiman._ 11 November, 2017

    *muzium*

  • @insyirahiman._ 11 November, 2017

    Ni cerita mixing misteri

  • @fyra_yahya 6 November, 2017

    Kalau nak solat ape susahnya cek kak oi pakai tissue remover atau makeup remover . Adoiiii πŸ˜‚πŸ˜‚ @anyzmahadir

  • @pemutih_kulit_frozen_collagen 4 November, 2017

    X Nak Pendek Selamanya? Mahu Tinggi Dalam 10 hari sahaja? pertama supplement tinggi malaysia membantu menambah ketinggian korang 3-18 cm dlm masa 30 hari sahaja. tengok my insta TRUSTEDSELLER & BESTSELLER

  • @wan_nonisaaaaa 3 November, 2017

    @chacha_maembong tk sesuai kulit putih melepak,Cacha sesuai hitam manis,sbb Chacha lebih kepada Bollywood look

  • @valiaskincare 3 November, 2017

    Dah cuba bermacam product kurus? but xde kesan? nak cube tea detox buat kuruskan badan? boleh follow insta kita 😊☺😘

  • @suplement_slim.malay2 3 November, 2017

    Korang nak turunkan berat badan 5kg-20kg dlm sebulan. jom tengoh my insta je or watshapp +60 11-5115-9417

  • @tboned9 2 November, 2017

    πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  • @fatinjailani_ 2 November, 2017

    Yeay akhirnya.. Buat jugak😘😘😘luv u!!! @chacha_maembong

  • @cikgu_anyz 2 November, 2017

    Tahan sehari?... solat?

  • @sukadessert_kuantan 1 November, 2017

    Morning lovelies.. authorized #teamamal agent here. Jom grab harga promosi #dyxycosmetic sementara promo masih berjalan. Kami ada buat delivery sekitar KL/Putrajaya tau. Wassap je +601123770696. Jangan lupa follow kami @hana.dyxy πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜˜

  • @babah_anis 1 November, 2017

    hye sayang2 semua😍😍 jom jenguk2 ig kami😍 @dyxy.kajang dapatkn #dyxycosmetic dgan harga promosi yg sgt menarik dan free gift yg bakal buat korang semua x senang duduk😱😱😱 calit2 je 5 minit dah siap😘 glowing sepanjang hari🀀🀀 nk tau lebih lanjut jom kita borak2 kat wsap..πŸ“²017356448 #dyxylovers #teamamal

  • @suplemen_malaysia.co 1 November, 2017

    Korang nak tinggi jom tengok my insta je or . BIG PROMOTION AND FREE POSTAGE

  • @kertihbkk 1 November, 2017

    Slmt mlm shbtku

  • @aisyahnabilah93 1 November, 2017

    Jom dapatkan #dyxycosmetics anda sekarang. Whatsapp πŸ“±0132560824 😊😊

  • @saidatulnajwa6 1 November, 2017

    Nak beli topi hipster?harga mampu milik?lawa?semuanya hanya di @bagsversatile πŸ˜€βš‘ dijamin trusted seller☺nak tahu lebih banyak lagi meh lah usha @bagsversatile ☺⚑

  • @mohdnazri_nazri 1 November, 2017

    😊❀️❀️

  • @alongz_wan 1 November, 2017

    Muzium misteri

  • @sukadessert_kuantan 1 November, 2017

    girlsss.. best kan set dyxy ni. JomΒ² grab sekarang.. free gift of coz ada πŸ˜‰ Berminat nak tau lebih lanjut atau nak borakΒ² pasal dyxy meh wassap kita πŸ“² +601123770606 😍😘😘 #teamamal #cantikflawlesssegera

  • @greentea_slim.my 1 November, 2017

    Salam, siapa yang nak turunkan berat badan , cube ni jiang zhi tea, bile tak kurus wang kembali. jom ws : 014-980-9815

  • @khairullshafeez 1 November, 2017

    Berapa lamakah masa yang diambil untuk siap makeup? ????

  • @miss.quinzels 1 November, 2017

    Chacha cubaa buat makeup tutoriall

  • @danish.dg 1 November, 2017

    Kak Cha I would really appreciate and it will be the best of my life if you wish me a good luck in SPM pleaseee!! @chacha_maembong