Sape kat sini selalu je nak makan padahal baru je lepas makan.
Manjang laparnya. Mulut tu tak reti nak dok diam.
.
Meh pakat ikut customer kita ni. Sejak-sejak dia amalkan min kaffe setiap pagi dan ambil tablet garlim 2 biji pagi dan 2 biji malam, dia dah kurang rasa lapar.
.
Bagusla kan dapat kawal selera makan cara sihat dan selamat. Silap haribulan memang confirm buluh kurus you all.
.
Min kaffe ni bukannya ada apa pun cuma ada campuran kopi robusta dan juga garam buluh. Garam buluh ni pula kaya dengan zat mineral serta tinggi antioksida. Yang mana anti oksida ni bagus untuk memperbaiki sel-sel dalam badan kita.
.
Tablet garlic (bawang putih) ni pula memang orang ramai tahu tentang kebaikan bawang putih ni. Memang sangat bagus untuk kesihatan. Yang selalu sakit demam selsema batuk tu elok sangat amalkan tablet garlic ni. .
Harga untuk dua hot itema ni memang mampu milik.

1 kotak min kaffe RM29
1 botol garlik RM45

Postage RM8 je

You all ank order boleh klik link kat bio profile TR tu tau.

#ticerraystg #susujuna #ajimaura #minkaffe #lazzsusukambing

#kopihijaualana #kopigarambuluh #perlasusukambing #susukambingkurmamadu #susumaaez

#susukambingasli #susukambibgoriginal #susujuna #susukambingcoklat #perlacoffee

#perlacapsule #kopicantik #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus

#tipskuruscepat #produkkurusterbaik #monstafit #monstalab   #kurussihat
#perutkempis   #kurustanpasenaman #turunberatbadan #kopidiet #kopigelekjawa

84

11

  • @dms360_nany 7 August, 2019

    Hebat👍

  • @faies_orchid_collection 5 August, 2019

    💐💐💐

  • @mawaar_attire 5 August, 2019

    💕

  • @sirehqueen_best_bukitsentosa 5 August, 2019

    ❤️❤️

  • @kedai.bambob 4 August, 2019

    Wow bestnya min kaffe

  • @sobella_wakafbharu 4 August, 2019

    Bagus sangat ni 😍

  • @sephia.whitefluffy.selangor 3 August, 2019

    Bagus ni 👏

  • @zuraidazakaria.onlinestore 3 August, 2019

    Woww 😍😍

  • @dianz_mask_online 3 August, 2019

    👍👍

  • @milkbooster_by_nufiya 3 August, 2019

    👍👍👍

  • @ivmist_charm 3 August, 2019

    Bagus ni uolls kena cuba👍👍💕💕