NAK MATA BAK CLEOPATRA PUN BOLEH TAU.πŸ˜‰
.
.
Hitam menawan. Kekal warnanya dan mudah utk dilukis pada kelopak mata.
.
.
Biar tak make up penuh, asal mata cantik, betul tak? Sis memang tak kisah sangat area muka yg lain..tapi kalau mata, harus okey...haaaaruss lukis di mata tu, walaupun nak ke pasar. Tapi tak la smpi mata cleopatra tuuu...πŸ˜…
.
.
Bayangkan kalau mata uolls tu tak lukis pape. Hahaha...dah mcm mak mak dalam pantang, kan kan kan? Haaaa sooo uolls harus ada sekurang2nya sebatang EYE LINER dari ASL Cosmetic ni tau. .
.
Harga mampu milik je pun.. Wasep sis cpt ya!
012 6271034
012 6271034
Http://MataharikasehAsLegacy.wasap.my

#aslegacybydatoaliffsyukri #aslcosmetic #ybcskuadha #aslegacymalaysia #eyemakeuptutorial #smokyeyes #eyeliner #makeupmatasipit #tutorialmakeupmata #makeupviral #makeuphantu #makeupmatacantik #makeupmataviral #alhaalfa #alhaalfamakeup #kosmetik

1

0