.
SET SKINCARE JRM
=================
.
.
+ ZINNIA MAGENTA
+ ROSE WATER
+ MARJANE OIL
+ BIO MIRACLE ACTION .
.
Kalau nak kulit wajah sihat dan cantik berseri, tak boleh la malas...πŸ˜…
.
Cikgu Rozie nasihat diri sendiri jugak tu.. .
Umur dah semakin meningkat, rejim penjagaan kulit kena jaga betul-betul. .
Rutin sebelum tidur ni perlu jadi amalan :
.
Lepas cuci muka dengan sabun ZINNIA MAGENTA, spray kan ROSE WATER ke seluruh wajah.
.
Tunggu kering sikit, pastu boleh apply MARJANE OIL 2-3 titik saja. .
Kemudian SERUM, setitik dah memadai tau.. .
Last sekali DEEP REPAIRING CREAM
.
Semua sapu nipis-nipis je tau..
.
Dah setel, baru boleh tidur. ☺
.
Nak try set skincare JRM?
.
Dm @wasap CIKGU ROZIE G001AN ye.. πŸ˜‰
.
Pos seluruh Malaysia setiap hari bekerja.πŸ€—
.
Boleh jugak booking slot COD korang. 😎
.
🚘 Kawasan COD :
.
#banting
#morib
#kanchong
#sglang
#sgbuaya
#jugra
#sgkelambu
#sgpelek
#bukitbangkong
#uluteris
#huluchuchuh
#baganlalang
.
.
πŸš— WAKTU COD: .
Area BANTING :
Isnin - Jumaat (1 - 6 ptg)
Ahad (9 - 1 ptg) .
Area SG PELEK :
Sabtu (5 - 7 ptg)
.
πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» Klik www.wasap.my/60182850274
.
ig : jrm.banting_cikgurozie
fb : JRM CIKGU ROZIE .
#setskincare #skincarejrm #skincare #zinniamagenta #rosewater #marjaneoil #biomiracleactionjrm
#sihatmantapmenawan
#jrmcikgurozie
#teamayaananayla

3

0