Omak den suka periuk2 ni.. Penuh lemari dgn periuk.. Tapi tu periuk biashe2 je.. Ini periuk dato alip.. Besttt.. Tahan lasak tak melekat dan senang dicuci.. Setiap periuk ada penutup tau 😱😱😱.
.
Kalau iklan goshop tu memey murah.. Tapi 3 kuali 1 je penutupnya.. Haihh abes jenuh nak mencari penutup periuk belanga lain ye dak. 🀭🀭.
.
Nak try tak? Meh beli dgn akak. Akk tgh collect order ni.. InsyaAllah next week dapat.. Nak order dulu tggu hujung bln ambik pun bolehhh.. Takde hal 😘😘.
.
Meh wasep akk di 0182840802 atau klik di link bio akan terus direct ke whatsapp akk..sonang yo 😜😜
Trusted seller As Legacy πŸ’œπŸ’œ πŸ’œπŸ’œπŸ‘›πŸ›οΈCOD CHERAS πŸ›οΈπŸ‘›POS KE SELURUH MALAYSIA πŸš€ πŸš€.
. πŸ’°πŸ’°Mcm biasa akk always open untuk sape yg nk jd dropship πŸ’°πŸ’°sape nak duit tepi boleh la wasep akk.. InsyaAllah 🌹 🌹.
.
#ASLEGACYMALAYSIA
#BIZZIBODY
#HARUMNITA
#GELMANDIANBIDARA
#SABUNJAMSHIR
#BIZZIFLUSH
#KOPIHARUMNITA #PUCUKHARUMNITA #MELALUECACREAM
Omak den suka periuk2 ni.. Penuh lemari dgn periuk.. Tapi tu periuk biashe2 je.. Ini periuk dato alip.. Besttt.. Tahan lasak tak melekat dan senang dicuci.. Setiap periuk ada penutup tau 😱😱😱.
. 
Kalau iklan goshop tu memey murah.. Tapi 3 kuali 1 je penutupnya.. Haihh abes jenuh nak mencari penutup periuk belanga lain ye dak. 🀭🀭.
.
Nak try tak? Meh beli dgn akak. Akk tgh collect order ni.. InsyaAllah next week dapat.. Nak order dulu tggu hujung bln ambik pun bolehhh.. Takde hal 😘😘.
. 
Meh wasep akk di 0182840802 atau klik di link bio akan terus direct ke whatsapp akk..sonang yo 😜😜
Trusted seller As Legacy πŸ’œπŸ’œ πŸ’œπŸ’œπŸ‘›πŸ›οΈCOD CHERAS πŸ›οΈπŸ‘›POS KE SELURUH MALAYSIA πŸš€ πŸš€.
. πŸ’°πŸ’°Mcm biasa akk always open untuk sape yg nk jd dropship πŸ’°πŸ’°sape nak duit tepi boleh la wasep akk.. InsyaAllah 🌹 🌹.
.
#ASLEGACYMALAYSIA
#BIZZIBODY
#HARUMNITA
#GELMANDIANBIDARA
#SABUNJAMSHIR
#BIZZIFLUSH
#KOPIHARUMNITA  #PUCUKHARUMNITA #MELALUECACREAM Omak den suka periuk2 ni.. Penuh lemari dgn periuk.. Tapi tu periuk biashe2 je.. Ini periuk dato alip.. Besttt.. Tahan lasak tak melekat dan senang dicuci.. Setiap periuk ada penutup tau 😱😱😱.
. 
Kalau iklan goshop tu memey murah.. Tapi 3 kuali 1 je penutupnya.. Haihh abes jenuh nak mencari penutup periuk belanga lain ye dak. 🀭🀭.
.
Nak try tak? Meh beli dgn akak. Akk tgh collect order ni.. InsyaAllah next week dapat.. Nak order dulu tggu hujung bln ambik pun bolehhh.. Takde hal 😘😘.
. 
Meh wasep akk di 0182840802 atau klik di link bio akan terus direct ke whatsapp akk..sonang yo 😜😜
Trusted seller As Legacy πŸ’œπŸ’œ πŸ’œπŸ’œπŸ‘›πŸ›οΈCOD CHERAS πŸ›οΈπŸ‘›POS KE SELURUH MALAYSIA πŸš€ πŸš€.
. πŸ’°πŸ’°Mcm biasa akk always open untuk sape yg nk jd dropship πŸ’°πŸ’°sape nak duit tepi boleh la wasep akk.. InsyaAllah 🌹 🌹.
.
#ASLEGACYMALAYSIA
#BIZZIBODY
#HARUMNITA
#GELMANDIANBIDARA
#SABUNJAMSHIR
#BIZZIFLUSH
#KOPIHARUMNITA  #PUCUKHARUMNITA #MELALUECACREAM Omak den suka periuk2 ni.. Penuh lemari dgn periuk.. Tapi tu periuk biashe2 je.. Ini periuk dato alip.. Besttt.. Tahan lasak tak melekat dan senang dicuci.. Setiap periuk ada penutup tau 😱😱😱.
. 
Kalau iklan goshop tu memey murah.. Tapi 3 kuali 1 je penutupnya.. Haihh abes jenuh nak mencari penutup periuk belanga lain ye dak. 🀭🀭.
.
Nak try tak? Meh beli dgn akak. Akk tgh collect order ni.. InsyaAllah next week dapat.. Nak order dulu tggu hujung bln ambik pun bolehhh.. Takde hal 😘😘.
. 
Meh wasep akk di 0182840802 atau klik di link bio akan terus direct ke whatsapp akk..sonang yo 😜😜
Trusted seller As Legacy πŸ’œπŸ’œ πŸ’œπŸ’œπŸ‘›πŸ›οΈCOD CHERAS πŸ›οΈπŸ‘›POS KE SELURUH MALAYSIA πŸš€ πŸš€.
. πŸ’°πŸ’°Mcm biasa akk always open untuk sape yg nk jd dropship πŸ’°πŸ’°sape nak duit tepi boleh la wasep akk.. InsyaAllah 🌹 🌹.
.
#ASLEGACYMALAYSIA
#BIZZIBODY
#HARUMNITA
#GELMANDIANBIDARA
#SABUNJAMSHIR
#BIZZIFLUSH
#KOPIHARUMNITA  #PUCUKHARUMNITA #MELALUECACREAM

9

0